Saturday, August 19, 2006

Fadder, Fadder, Fadder... -hist, hist, hist!!!

Jada, da har jeg kommet godt igang med skoleåret mitt, eller det vil si fadderuka mi:) hehe. Jeg er storfornøyd med valg av skole, og klassa mi og alt det der:) Vi har hatt omvisning på skola, fått høre om diverse fag vi kan velge utover...Fått høre diverse mer eller mindre bra velkomsttaler, og blitt kjent med en hel drøss med folk:)

I går hadde vi noe vi kaller Rotvoll-lekene! (skola er på Rotvoll i Trondheim..) Dette er en veldig idylisk plass litt utenfor sentrum. Her har vi en gård ved siden av vannet...Masse trær og hager..Ja, det er skikkelig fin! Og på disse lekene måtte vi i faddergruppene lage et lag, med navn og kamprop etc. Mitt lag het TrønderBARTaljonen:) Hehe, og ja, jeg kan skrive MITT lag fordi jeg var general for over 20 stk. Jeg ropte kampsangene og fikk de tilbake, høyt og tydelig. Jeg var sjef, og nå er stemmen vooooond! Hehe... Husker ikke hvor mange armhevninger og idrettsøvelser som jeg fikk de andre til å gjøre (jeg gjorde de også ja), for å smiske med fadderne på de forskjellige postene på rotvoll-lekene! Hehe... Jeg fikk høre at alle trodde vi kom til å vinne, men da vinnerne ble lest opp, så var d Kjendisparty som vant..Hmm...Jeg hadde ikke sett eller hørt noe til de, så jeg et egentlig ikke hvorfor de vant..Det var den eneste gruppa jeg ikke visste at var med;) Jaja... Men vi hadde det fantastisk gøy! Jeg tegna på alle gutter og jenter trønder-bart, vi hadde kvister i håret og andre steder, og krigsmaling, og disiplin og laginnsats til tusen. Dette var en vellykka opptreden:)

(til informasjon, så kom en fadder fra vinner-laget og fortalte meg at vi endte på andreplass...fryktelig nærme seieren...men hvem er det som bryr seg om andreplassen da! hehe... Og ja en ting til som vi er stolte av, gruppa vår var den eneste gruppa som klarte seg helt uten fadderhjelp på ideemyldring og gjennomføring av hele dagen!)

Tuesday, August 15, 2006

<3


Dette er min søte gutt: Rolf Ole;)

Sunday, August 13, 2006

Meg og Jøran...ute på by'n..

Hehe, ja, Jøran..Jeg sa jo at jeg skulle legge ut et bilde av oss to her på sida mi...Men jeg måtte nesten ta to på en gang!! Hehe..guess why;) Jeg har min look, du har din...og vi er nesten like på begge bildene;) Så her har dere da meg og Jøran ute på by'n, med Jøran sitt kamera...Da blir det fort en hel del slike bilder;) (for ordens skyld, det er to helt forskjellige kvelder ja..)

Thursday, August 03, 2006

Vaskekjærringa:P

Hehe..fant et bilde fra i starten av Mai her... Søstra var på besøk til meg for å se sommer-forestillinga vår (Musikal-dans, Bårdar). Dette tror jeg er før forestillinga...Meg i ull-undertøy og forestillingssminke:P Hehe...nice;) Prøver så hardt jeg kan å være en sexy vaskekjærring...hehe...flaut!